columns / WONEN IN DE VAR deel 3 waar is de Mol

WONEN IN DE VAR deel 3
WIE IS DE MOL.
Alhoewel ik alle belanghebbenden , als je het zo kunt noemen althans , compleet geblokkeerd heb van alle mogelijkheden om mij te bestoken met beledigingen is er toch een mol in de buurt.
Want de zgn Telephone Arabe [ ook discriminatie , mea culpa] werkt intussen op volle toeren , in die zin dat de beledigende mails nu terechtkomen bij mijn vriendin die ze gelukkig braaf doorstuurt naar mij . Klaarblijkelijk hebben Loukachenko en consorten de vertaalmachine op mijn columns losgelaten zodat de tekst nogal verdraaid is. Zo is het woord “onnozelaars”vertaald in “idioten”en ik weet donders goed dat dat woord in Frankrijk een grote belediging is ; met dank aan google translate Franse versie.
Jullie begrijpen het al…. er kwam weer een emmer bagger .
Het feit wil dat de man van mijn vriendin die heel moeilijk loopt aan de slagboom kwam en zijn fiche had vergeten. Na enige tijd kwam de tijdelijke toezichthouder en vertelde aan de vriend dat hij zijn fiches maar bij mij moest ophalen. Ik heb uiteraard geen winkel in fiches . Er was een schrijven rondgegaan dat we die dingen moesten kopen a raison van een tientje per stuk.[ serviceprijsje] en omdat de regelneven geen geloop aan de deur wensten moest een aan jezelf gerichte enveloppe worden bijgesloten bij de cheue , danwel bewijs van betaling. Dat heb ik gedaan voor enkele vrienden , doch niet voor mijn vriendin en haar man . Via via kreeg ik een telefoontje om die munten op te halen bij de verstrekkers. Nu ben ik toevallig geen hond die te commanderen valt dus heb dat ook als antwoord gegeven .      Het loopt volgens de regels en daaraan moet men zich houden. Een dag later hadden ze een meisje voor het karretje gespannen die een enkele enveloppe kwam brengen met daarin alle sleutels voor diverse van mijn buren en of die ik maar wilde uitdelen ; dat heb ik gedaan. Ik moet erbij vertellen dat ze allen gelabeld zijn met huisnr en genummerd op persoon , bovendien niet meer dan 2 fiches per huishouden bovendien  mocht ik ze absoluut niet door elkaar halen omdat ze anders geen zicht hebben op wie er wel of niet thuis is… nou ja zeg , het begint echt op een prison te lijken.
Ter verduidelijking , het is hier geen vakantiepark in die zin van het woord ; we hebben allen bij de notaris getekend en ons huis gekocht , de grond is 50 jaar erfpacht .
Uiteraard, jullie kennen mij een beetje ,  ik heb eerst alles zorgvuldig opgeschreven en met medeweten van diverse betrokkenen een her- verdeling gemaakt zodat wanneer de fiche geblokkeerd wordt ik direct de lange arm kan bellen .
Dit is toch werkelijk niet meer van deze tijd, dus ik heb me wederom moeten beklagen over de gang van zake in deze.
Weer geen vrienden gemaakt want de modder kwam nu via de vriendin.
Als ze aangifte willen doen wegens beledigingen of discriminatie mijnerzijds : Be my guest….. maar dat doen ze uiteraard niet omdat ze op alle fronten fout zitten . Ik zou me toch een bult lachen wanneer de politie komt constateren dat we hier links moeten rijden met alle gevolgen voor botsingen en daarna de schuldvraag… want dat ben ik als ik links rijd.
Ik zou zeggen , wie de mol ook is : Doe je best en neem een vertaler in de arm want google is waardeloos op dat gebied.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
EN HIER HET ANTWOORD WAT IK MOCHT GENIETEN VAN DE ZOON , verder had ik het hele spul al compleet geblokkeerd… deze jongeman die waarschijnlijk niet weet dat zijn moeder zijn account heeft gebruikt is nu ook afgeserveerd door zij-deur .
Sachez qu’il est normal, qu’un parc PRIVÉ possede un portail a l’entrée, c’est un peu le principe même, les dispotifs de balayage sont disponibles de chaques côtés a l’entrée et a la sortie du parc afin de facilité l’entrée et la sortie de tout le monde, donc sur ce point la c’est vous qui êtes plus qu’idiots, donc l’entrée et la sortie pour le parc a été facilité plus qu’avant il vous suffit seulement d’utiliser votre tête et vos yeux pour constater tout le travail qui a été fait pour les habitants pauvre femme, si notre belle région vous derange tant vous n’avez qu’a la quitter tout simplement et arrêter d’emmerder le monde avec vos messages sur facebook au lieu de venir en parler en face comme des gens normaux ce qui faciliterais tout simplement les choses.
Quelle vie horrible vous avez l’air de vivre dans le var, derriere cette porte d’alactraz comme vous dites, je ne comprends pas l’interêt de votre message si ce n’est essayer de creer un probleme la ou il n’y en a pas afin d’emmerder votre petit monde, ce portail marche, il y a des detecteur pour l’ouvrir de chaque côté, a fin de faciliter l’accès au voitures françaises et anglaise ! Les badges marchent aussi tres bien !
Faites donc un effort sur le le fait d’être un peu plus positives mais attention a ne pas l’être au covid ! Apparement le masques ne protege pas de la bêtise.
Bonne journée ☀