BLOG / TIS HIER NET FRANKRIJK / ALCATRAZ / DE POORT 4

VERVOLG EN TWEEDE VERVOLG dubbel opgehokt. Het plastieken prul werkt niet meer. Vermoedelijk mijn persoonlijke nummer geblokkeerd wegens negatieve pers. Ja het is net Wit Rusland. En dat met een loodgieter die zichzelf even tot directeur van ons park heeft verheven tijdens de rechtszaak van onze eigenlijke directrice. Benieuwd. Als dat ding het vanmiddag nog niet doet zet ik de landrover er dwars voor en mogen ze de politie bellen 😂😂😂 VERVOLG. Uiteraard slaapt de Franse verrader met Google translate niet en zoals ze in de USA zeggen : good news travels fast. Na het middagmaal volgde de proef op de som. Wij vertrokken per landrover van het park. Meteen geprobeerd of al onze 4 plastic frutsels werken. Geen van allen dus want ze zijn genummerd zodat ze iedereen naar willekeur kunnen weigeren. Na 20 min keerden we terug. Geen badge werkte. Schat stapt morrend uit de auto om naar het toetsenpaneel te gaan ( verplicht voor brandweer en hulpdiensten. ) maar toen ging plots se slagboom omhoog. Toch een beetje bang voor de politie en de dwarse landrover in combinatie met een DUTCH GRANDMA.