COLUMNS / VAKANTIE 1998 EN 1984

TE LEUKE nieuwe vrijetijdsinvulling …. rond de klok van 12 gaan we even zitten met een drankje en nootjes , chips en/of olijfjes… wat nu een risico geeft tot dichtgroeien en daarop heb ik het volgende gevonden …we gaan elke dag op vakantie in eigen tuin ; het drankje blijft en de hapjes zijn vervangen door een willekeurig foto-album

van 35 jaar vakanties met hippie-bus of ander kampeermiddel… een enkele verre vliegvakantie zit er ook tussen maar ik pik ze blind . We hebben achtereenvolgend 1998 en 1984 gezien en het is hilarisch…

de eerste 2 foto’s zijn de eerste reis die we naar ons toen nog vakantiehuisje maakten met kampeerbus en oldtimer achter elkaar over de route Napoleon naar de Zuidkust ,

1984 was een lang weekend naar de Ardennen … iphone bestond nog niet en contact met onze vrienden verliep met MC Bakkie…

Breaky breaky hier yellow banaan… dat was mijn schat…. doldwaas


We kunnen zeker nog tot 11 mei vooruit…