BLOG / TIS HIER NET FRANKRIJK / DE FAMILIE ZWIJN

DE FAMILIE ZWIJN
Het was juist aan het schemeren , dus te donker in het bos voor een video , toen de ganse familie Zwijn voorbij kwam langs de slootkant die ons scheidt van heuvel en bos. Vader , moeder en enige kleintjes die ik zo snel niet geteld kreeg .
Schat ging even naar buiten maar werd op een angstaanjagend gegrom getrakteerd door vader Zwijn.
De buren , jullie vermoeden wel wie , waren tot onze stomme verbazing bezig met stukken brood naar de familie Zwijn te gooien , wat mij niet direct een aanbevelingswaardige actie lijkt..
Zolang ze dan daar ook maar op visite gaan en ons poortje voorbij kan ik er echter wel mee leven. De hond van een vriendin hier is vorige week zwaar gehavend door vader Zwijn , dus James heeft huisarrest wanneer het duister invalt want dan is het hap , slok , weg…..of ….. wat ik niet hoop en ook vaak meemaak , is dat ik midden in de nacht wakker schiet van de doffe knal die een afgezaagde loop van het jachtgeweer te horen geeft , of veel erger nog …. krijsende zwijnen in een strik , een lamp op de heuvel in de hand van de wijnboer en het intussen dof neergeknalde beest met de andere hand door het bos slepend aan de poten richting zijn woning die aan ons park grenst en waar het dier en / of zijn hele familie in de diepvries zal belanden tot het barbecue seizoen is aangebroken . Het leven in de natuur is hard zolang je aan de overkant van de ruisseau woont .
Geen fotobeschrijving beschikbaar.