BLOG / TIS HIER NET FRANKRIJK / MON MARI A FAILLI MOURIR

MON MARI A FAILLI MOURIR
Zit ik gezellig slap te ouwehoeren met mijn broer aan de telefoon , hoor ik plots gezucht gekreun en gesteun achter me , maar omdat ik door mijn wervelproblemen niet om kan kijken zonder te draaien sloeg ik er nog even geen acht op en lulde rustig verder totdat mijn schat in mijn gezichtsveld verscheen : Spierwit ,zeg maar gerust lichtgroen…… hijgend , puffend en kreunend . Wat bleek ….. tijdens het uitlaten van de hond kwam hij oog in oog met het zwijn en haar jongen waardoor hij genoodzaakt was te rennen voor zijn leven hetgeen voor een oude man met weinig conditie geen sinecure is . Nu wil het geval dat hij stronteigenwijs is en hij nooit naar mij luistert terwijl ik juist altijd om zijn bestwil spreek waardoor ik intussen steeds beantwoord wordt als : JAAA GEDDA , dit nadat we de Beentjes van st Hildegard hebben gezien , en nu kreeg schat dus zijn trekken thuis.
Mijn advies om s’ avonds de hond in de tuin uit te laten of tenminste een zaklamp mee te nemen ……. straatverlichting hebben we al anderhalf jaar niet meer ……. met dank aan LOEKASJENKO , zal in het vervolg wel niet meer in de wind geslagen worden , al zal ik morgenochtend toch maar even de Mairie bellen of aan deze overlast een eind kan komen voordat er dooien vallen .
Kan een cartoon zijn van dier
Leuk

 

Opmerking plaatsen
Delen