salades TOESKIE SALADE MET BRUSCHETTA

TOESKI SALADE een beetje van mezelf en een beetje gejat van Renée Vonk-Hagtingius. Zij kwam gisteren met het weektecept van Bruschetta wat normaal voor mij een no-go is ivm gluten. Toevallig had ik glutenvrij boerenbrood dus dat heb ik geroosterd en met Pesto ( zelf gemaakt van Radijsblad) besmeerd . De snee op een bedje van sla gelegd , op de snee brood , schijven ontvelde tomaten met grof Guerande zout , daarop een bolletje Buratta met 4 kleur peper uit de molen en bestrooid met uitgebakken krokante Chorizo. Rondom nog wat versierd met kleine tomaatjes uit de tuin , stukjes platte perzik , basilicum , stukje radijs en een paar zwarte olijven. Enkele druppels Sherry-azijn dressing met sjalot en kleine tomaat blokjes maakten het af. Alweer een aantal TOESKI-zaken weggewerkt wat inhoudt dat morgen de laatste kliekjesdag is. Tout cequi reste = TOESKI
Kan een afbeelding zijn van binnen