BLOG / TIS HIER NET FRANKRIJK / JURIDISCH ADVISEUR

 

Ben nog aan het bijkomen van onbedaarlijke lachbuien samen met mijn bonusdochter via whatsapp .

Mijn volgers weten inmiddels wel dat zij de ex is van TEUN DE BEUN die haar nu al vier jaar dwarszit met rechtszaken , beroep – en kort geding-procedures ,  overigens zonder enig succes maar buitengewoon frustrerend voor haar. Hij verprocedeert zijn hele kapitaal , voor zover aanwezig , en ook voor mijn bonusdochter betekent het steeds in de buidel tasten ter verdediging.

Even in het kort :

Ze woonden jaren hier op ons park , zij kocht chalet van mijn broer .          Vier jaar geleden tijdens een zakentripje van haar naar Nederland haalde hij zijn vriendin in huis , haar huis notabene , met hun kind erin bovendien en bij terugkomst mocht ze de poort niet in terwijl hun zoontje achter het hek stond te huilen. Via een kennis vond ze een flatje in st Tropez en sedertdien woedt er een oorlog waarover ik een boek schrijf zodra er een eind aan de situatie is gekomen. Intussen wonen beiden weer in Grunn en hebben gedeeld ouderschap wat ook continu tot procedures leidt , voor TEUN geldt God nog gebod. Tot zover.

Morgen vindt het weet ik veel hoeveelste proces plaats ; nu weer over het tot woonhuis verbouwde chalet. Daarvoor procedeert hij in Nederland omdat hij vindt dat dat huis hem toekomt aangezien hij het verbouwd heeft en de lasten betaald toen alles nog pais en vree leek , maar dat dat niet zo was kreeg ik ook pas later te horen 🥲

Onder allerlei valse voorwendselen en constructies is een wurgcontract opgesteld met behulp van een in Frans recht gespecialiseerd notaris/ advocatenkantoor in Parijs , waarmee  hij telkens via de rechter tracht af te dwingen dat bonusdochter aan hem verkoopt , waartoe zij ruim 3 jaar geleden ook bereid was , ware het niet dat de centen niet in depot stonden , hij geen overdrachtsbelasting wenste te betalen en daarna de notaris schoffeerde zodat deze hem het cabinet uit joeg.

Toen waren zijn kansen verkeken , maar hij geeft niet op en procedeert nu al jaren met steeds een andere insteek . Morgen is het weer zover .

Via zijn advocaat kwam hij te weten dat bonusdochter een Frans juridisch deskundige heeft ingeschakeld voor advies en beëdigde vertaling . Nu is zijn grootte hobby  het sturen van haatapps/ mails naar haar , naar mij en wie al niet meer , bij voorkeur in de nachtelijke uren . En nu stuurt hij al de hele week een litanie aan bedreigingen naar notabene de advocaat van zijn ex , met als klap op de vuurpijl een waarschuwing betreffende de juridische adviseur in Frankrijk.

EN NU KOMT HET : DAT BEN IK , althans in zijn waan .

Die dwaas dacht dat ik dat was en draaide een fraai schrijven in elkaar wat uiteraard direct door de advocaat van bonusdochter aan haar werd doorgestuurd en waarom wij ons blauw hebben gelachen.

A mourrir de rire.

Ik kom er zowaar zo slecht niet eens af. Oké twee jaar ouder maar gezien die leeftijd een flatteuze foto. Plus een compliment over mijn blogjes .

Het hoeft uiteraard geen betoog dat TEUN DE BEUN in het kamp van het COMITÉ zit en elke twee weken hier op het park , vanuit Grunn , rondspookt om te klussen en de camera’s en poort van Alcatraz te onderhouden.         Wat hij verder nog allemaal uitspookt volgt pas in mijn boek.