blog / TIS HIER NET FRANKRIJK / DAG 10

DAG 10 ZONDER STROOM .
OOIT….. toen wij op ons park kwamen , alleen nog voor vakanties omdat we nog werkten waren we de jongsten van het park , reden dat we argwanend werden bekeken als ” new kids on the block.” Twee jaar en een ongeluk verder was werken geen optie meer , ging schat in de VUT en vestigden wij ons permanent in ons vakantiehuisje wat hier en daar wat aangepast werd aan de normen. Het restaurant en het zwembad waren open ; de sfeer op het park was geweldig , gezellige avonden en etentjes regen zich aaneen .
ECHTER… die oudere bewoners werden allemaal ouder , sterfgevallen of retour naar het land van herkomst zorgden voor nieuwe bewoners , in het begin bleef de sfeer nog hetzelfde omdat er veel leeftijdgenoten en nog jongere bewoners kwamen , maar tevens sloeg de verloedering toe .
Onderkomen , ouderwetse en moeilijk te verkopen huisjes werden permanent verhuurd en daar kwamen niet altijd passende bewoners in .
Doodjammer , maar gelukkig is er nog een aardige groep in onze hoek die elkaar bijstaat en op een lijn zit wat zeer goed van pas komt in deze moeilijke week .
Het was een heerlijke dag vandaag en er zat niets echt tegen ; kleinigheidjes blijf je houden : Schat had vanochtend een aarde pin geslagen voor de generator en daarna vergeten om de kabels weer in te pluggen wat voor hilariteit zorgde bij mij omdat de TV niet aan wilde op het moment supreme van de herdenkingen .
Ik zag meteen wat er haperde ; die snoeren lagen los op de BBQ.
Als het niet erger wordt mag hij blijven ,
De buitendouche heeft hij verplaatst daar het aggregaat in het douchehokje staat zodat we vanaf morgen open en bloot in de tuin douchen ; inkijk hebben we gelukkig niet .
Mijn Fee de Logis moet ook aan de gang gehouden worden zonder licht en stofzuiger dus zij heeft de logeerkamer en bijbehorende badkamer a fond gepoetst .
Over drie weken nichtjes week dus ik mag van harte hopen dat er dan stroom is .
Geen nieuws over een kort geding of anderszins en ook mijn mails van afgelopen weekend hebben nog niets concreets opgeleverd .