columns HET HELMONDS TEXTIEL WALHALLA

Wanneer we in Nederland zijn is mijn meest favoriete uitje een middag naar het Helmondse TEXTIELWALHALLA : DEELEN’S TEXTIELHALLEN .

 

Ook gordijnstoffen en attributen……

Wat ik hier niet vind vind ik nergens , en dat tegen uitermate scherpe prijzen omdat ze tevens groothandel zijn en partijen opkopen . Het fijne is bovendien dat ze ook versturen , zelfs naar Frankrijk…. ik plaats dan een foto in een mail van hetgeen ik zoek en twee dagen later krijg ik het per post geleverd…

Omdat ik al 40 jaar klant ben hoef ik niet eens meer iets uit te leggen omdat mijn vaste verkoper en zoon van de oprichter al in de winkel stond toen het nog maar een menneke was… onzen Marcel… en zo noem ik hem nog steeds.

Het hoeft geen betoog dat ik twee weken geleden weer eens gezellig wat materiaal heb ingeslagen zodat ik weer de hele zomer kan knutselen met strandtassen , shopperbag’s en schorten voor de BBQ .

Helemaal zin in…. 

En geloof me , ik heb nog meer foto’s ….. je kunt het zo gek niet bedenken wat betreft stoffen vanaf 1,50 p.m. en fournituren tegen weggeefprijzen .