BLOG / TIS HIER NET FRANKRIJK / BUREN / HET LEVEN BEGINT [ SOMS ] NADAT JE 40 BENT

Ik heb een hele lieve Franse vriendin, Coco waarvan het leven zelfs ver boven het veertigste levensjaar begon aangezien zij tot dan toe een zeer slechte mannenkeus had .  Ze keek vooral naar het uiterlijk en een BEAU MEC is dan het enige wat telt.
Driewerf FOUT, want zoals ze in Brabant zeggen: Van un schon bord itte nie lang.
Haar eerste echtgenoot verkocht zwembaden maar vergokte al het geld terwijl zij de zaak draaiend hield.
De tweede had een strandtent , die weliswaar zeer goed liep, maar in de winter vloog het geld erdoor ook hij gokte ; zodat er  elk jaar meer aandelen aan zijn broer verkocht moesten worden totdat hij zelf niets meer had .
De derde had een webwinkel met armbandjes, ringetjes en anders-zinse Fringues dus Coco zat heel de dag achter de computer terwijl hij rondreed in haar auto , gokte [ alweer ] en feestte in St Tropez.
En toen kwam er bij het jaarlijkse Fete de la Musique een heer in het spel die het tegenovergestelde was van de drie anderen ; klein , niet zo knap als de anderen , maar open en vriendelijk , lieve ogen, zeer intelligent en hij heeft een zeer florerende fabriek in groene producten , big business tegenwoordig in het Franse .
De liefde kwam niet meteen van haar kant , wel van de zijne.
Via wederzijdse vrienden bleef het contact bestaan en nu zijn ze al 4 jaar een stel en de liefde is vanzelf gegroeid ; ze zijn smoorverliefd .
Wat wil je nog meer , een zeer onderhoudende man , in goeden doen , die haar de wensen uit de ogen leest en ook nog kan koken.
Hun vakantiewoning [ die al van haar was , zie blog over whisky] ligt naast die van ons en nu zij er niet meer woont zijn wij vakantie buren / vriendjes .

 

.