columns / serie / MIAUW deel 1

MIAUW
Sinds 2 weken heb ik een kat… de vlooien kreeg ik er gratis bij als welkomst geschenk… de hond is intussen met Advantix behandeld en kat volgt wanneer hij wat tammer is .


Het moet een afstammeling zijn van de kat  die hier al jaren rondzwerft in het bos .


Miauw, want zo noemen we hem , sloop hier wel vaker in de tuin en bij navraag is hij van niemand… al zijn ze hier in de eerste leugen niet gestikt     [ voor degenen die zich mijn Hasj verhaal nog herinneren ].
Een week of 2 geleden vond er in het bos achter onze woning een heftig kattengevecht plaats en sindsdien zit hij in onze tuin .Aanvankelijk met een gewonde achterpoot . Hij was erg vermagerd dus heeft mijn schat hem water gegeven en nadat hij echt niet meer vertrok , ook eten omdat hij gewoon binnenkomt om de hondenbak leeg te smikkelen.
Miauw is van de duvel nog niet bang en kan goed met James overweg… hij strijkt langs Hans’ benen en komt op zijn borst liggen spinnen tijdens de siesta..
En het fraaist van alles is dat Miauw meeloopt wanneer Hans James uitlaat en als ze onderweg een andere kat tegenkomen gaat hij tegen de benen van schat staan , zet rug en staart hoog op : zo van WIE DOET ME WAT ik ben hier met mijn chef en mijn hond…
Ik ben helemaal geen kattenmens gezien de haren en de vlooien maar ik ben bang dat het een blijvertje is…
Hij heeft zich slinks binnen gewerkt in onze infrastructuur