salades SALADE MET GESIERS LOTOISE

Eikenblad sla wassen en drogen .                                                                                Chorizo koken in Rode Wijn tot alles verdampt is en verkruimeld apart houden.                                                                                                                                  Beetje Roomboter in een pan met 2 gesnipperde Sjalotten en laten zweten. Dan Gesiers en Gevogelte Levers erbij doen met Peper en Zeezout uit de molen en een snuf Foelie  zachtjes laten smoren ; Ong een kwartier.                  Schep alles uit de pan en bak hierin Broodcroutons.                                          Houd die ook even apart en breng het kookvocht op smaak met Vijgen azijn en Notenolie.                                                                                                                        Schep het vlees nog lauw over de Sla en bedek met stukjes Roquefort , verkruimelde Chorizo , Brood croutons , fijngehakte Walnoten en Bieslook .

Giet het kookvocht erover.