columns BEDPROBLEMEN

BEDPROBLEMEN
Nee 😂 niet wat jullie denken Grijs weer , en dat betekent dat het dan in het zuiden ook koud is. Dat wil zeggen relatief koud waar anderen voor zouden tekenen. Schat besloot zich op een klusje te storten wat al maanden op mijn bucketlijstje van de klussen staat. De lamp op de wand achter het bed . Wij wonen in een bos hut wat wil zeggen dat ook de slaapkamer klein is in die zin dat er aan weerszijden van het bed slechts 60 cm loopruimte is en de hoeken door steigerhouten nachtkasten van 60x 60 in beslag genomen worden hetgeen mijn achterhoekse ega KRUUPERIE noemt. In een grijs verleden heeft hij wielen onder de bed-poten gemonteerd om het bed beter naar voren te kunnen trekken bij werkzaamheden ; in de lengte van de kamer is wel ruimte . Het karwei begon , hoofdschakelaar uit en binnen de kortste keren was de klus die maandenlang had liggen wachten geklaard. Bed teruggereden maar vergeten te melden dat de wielen afgebroken waren , en na een aperitiefje konden we aan tafel . Gewoontegetrouw neem ik een uurtje tijd voor een siësta nadat ik alles van het middagmaal heb opgeruimd en de kookplaat schoon. Het viel me wel op dat onze echtelijke sponde enigszins naar achter helde en ik had ook de impressie dat mijn matras wat scheef lag , maar niet getreurd , ik kroop in bed wat nog in de zgn leesstand stond . Ik heb nl een bed met 2 matrassen die in 7 posities gezet kunnen worden wat een zegen is voor de gebroken rug en nu lag ik zelfs zo heerlijk dat ik bedacht dat ik deze stand goed moest onthouden door een potloodstreep op mijn nachtkast te zetten : tot hier en niet verder . Lekker gepit tot schat mij kwam wekken voor de olijfbladthee. Het was zo heerlijk onder de wol dat ik geen zin had om eruit te komen maar toen ik eenmaal de benen uit bed met gemak de grond voelde en bovenop de volant stond begon me toch een lichtje te branden…… de poten aan het hoofdeind waren simpelweg afgebroken toen het bed na de werkzaamheden aan de elektriek teruggeschoven was. Gieren van het lachen ….. het hoofdeind lag op de grond en geluk bij een ongeluk stond er precies onder het systeem van elektrische armen een schuifkrat met kunstbont kragen en sjaaltjes. De bediening was ongeschonden en heeft een zachte landing gemaakt. De poten zitten er weer onder. De wielen komen morgen zodat het hoofdeind nog wel wat naar achter helt maar dat is op te lossen met de elektrische bediening . Tot morgen staat ook het bed midden in de slaapkamer voor de deur. Welterusten allemaal .😴
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Clasien Van Driel, Cobi Noordermeer en 25 anderen
23 opmerkingen
2 keer gedeeld
Leuk

 

Opmerking plaatsen
Delen