BLOG / TIS HIER NET FRANKRIJK / WEER BIJENKORF PERIKELEN

TIS HIER NET FRANKRIJK.
WEER PERIKELEN MET #DE BIJENKORF#
Zoals jullie in een eerdere blog al hebben gelezen heeft de #Bijenkorf # nu ook een Franse site . Maar veel heb ik daar niet aan.
A. De collectie is minder compleet.
B bezorgen aan mijn adres schier onmogelijk wegens de poort van Alcatraz en
C last but not least : ik kan daar mijn punten niet verzilveren. Dus na het debakel van vorig jaar en diverse chatsessies met :
#DE BIJENKORF#, zou ik kunnen bestellen en laten bezorgen bij Nederlandse vrienden die de door mij begeerde trui dan mee zouden brengen .
ZOU DUS !!!!
Want toen ik na veel zoeken het fraaie kledingstuk in mijn maat gevonden had , vervolgens in het winkelwagentje gedaan en een afleveradres had ingevuld waarna ik tot betalen wenste over te gaan , vermeldde een geel vlak op de site dat punten inwisselen kennelijk toch niet mogelijk is.
Woest weer door zoveel ongemak ging ik een volgende chat sessie aan. Het ontluisterend antwoord was om me maar in verbinding te stellen met de internationale creditcard service.
Nou ja zeg , die gaan over wanbetalers , verloren pasjes en rekeningen.
Als die zich ook nog met truien en ondergoed moeten bezighouden is het eind wel zoek.
Toen kreeg ik plots toch nog een telefoontje : de punten kunnen alleen verzilverd worden wanneer de card zich in Nederland bevindt .
Vreemd dat ze dat zien want ik heb een Nederlandse Iphone .
De juffrouw had nog haar best gedaan om een en ander na te vragen , maar het ongemak van niet reizen in Coronatijd draagt bij de #BIJENKORF# niet bij tot een oplossing .
Gelukkig verkopen ze hier die fijne merken ook , al zijn ze wel duurder , want van valsigheid hoef ik al niets meer van de #BIJENKORF#
Voorlopig alweer de buik vol van online bestellen want daarbij overkomen juist mij de gekste dingen. Misschien toch tijd voor een andere credit card ? Maar ja , dan krijg ik geen punten. En airmiles hoef ik niet.
TIS HIER ALTIJD WAT