columns DOORGESCHEURD GELD

Er zijn zo van die dagen dat alles tegenzit ; zo’n dag was vandaag .
Ik had een enveloppe met geld van 2 verkochte tassen en wilde die open maken . Ik schudde het kleingeld naar beneden en scheurde de enveloppe open…. en ja hoor….. het papiergeld doorgescheurd…. fatsoenlijk aangekleed en naar de bank waar ze doodleuk zeiden dat ik dom geweest was , hetgeen ik niet kon ontkennen , maar ook dat ze helemaal niet over geld beschikken om het te vervangen. Advies :Plakken met scotsch…. naar de Geant , waar ik vanwege hooglopende ruzie bij de klantenservice gezworen had nooit meer een voet binnen te zetten ; ik ben er 8 jaar niet meer binnen geweest maar nood breekt wetten….
Terug naar de bank en aan een balie mijn biljetten aan elkaar gefrutseld om ze te storten… dat kon dus ook al niet , want ik heb geen pincode van mijn Franse bankpas….onverrichter zake naar huis ik moet zien dat ik ze bij de middenstand kan slijten… so far so [ niet ] good. Zitten we heerlijk in het zonnetje te lunchen…. belt mijn zoon dat het pakket wat hij verleden week heeft gestuurd met oa mijn allergie medicatie , niet bestelbaar was en retour gekomen naar Valkenswaard. Geen enkel pakket komt hier aan tenzij het met de post komt want madame Post komt aan de deur ; de schat .


25 euro … JA JE LEEST HET GOED , zo duur is dat in Nederland …. dus 25 euro naar de Filistijnen…. en nog geen medicatie… Toen hebben we nog maar een glaasje wijn extra gepakt want de stoom kwam uit mijn oren…

 

en wat ik altijd doe als ik me moet afreageren : Poetsen… dus ik heb me helemaal uitgeleefd op de kleerkasten… helemaal schoon en fris , de zomerkleding er uit en ik zit voor dood in mijn stoel .
Ik zal zeker goed slapen….