columns WIE HET ONDERSTE UIT DE KAN WIL HEBBEN…..booking-leed

WIE HET ONDERSTE UIT DE KAN WIL HEBBEN KRIJGT HET DEKSEL OP DE NEUS………
Trots als een pauw dat ik als digibeet een hotelkamer had geboekt via Booking.com... helemaal zonder hulp nog bovendien . De advertentie zag er keurig uit , de kamers leken heel mooi verzorgd en het is maar voor een nacht,
Tot nu toe heb ik altijd zelf geboekt per telefoon omdat ik dan aan kan geven wat
ik graag wil , zoals een begane grond kamer wegens beperkte mobiliteit en de hond . Twee aparte matrassen omdat ik door rugletsel niet liggend kan slapen en daarmee mijn schat niet in een scheve positie wil brengen en dat ik een frisse kamer zonder rokerslucht wil spreekt in deze tijd toch haast vanzelf zelfs al zou ik geen last hebben van astmatische klachten…het is een hele waslijst…… Omdat het voor die ene nacht is en we wilden eten in een romantisch restaurantje wat we van vroeger kenden hoefde het niet de hoofdprijs te kosten… zelfs een Brabants import Zeeuws meisje is zuunig…
Ik kreeg meteen een super aanbod als had ik een hoofdprijs uit de loterij… een kamer voor de halve prijs , alleen voor ons geldig etc, etc . Snel vastgelegd want 42, 50 is een dolle koop zelfs in het weekend en omdat we ook wel eens in een Ibis overnachten voor een tientje of 5 als we snel onderweg zijn ging er bij mij ook niet direct een belletje rinkelen.
Enfin… zoals GOEDKOOP altijd DUURKOOP is en ALLE KWALITEIT naar zijn PRIJS is om maar eens bij het spreekoordendraadje van Clasien te blijven , kreeg ik behoorlijk het deksel op de neus… maar zijn we toch in dit hotel gebleven omdat anders het geld wel zeker door Booking zou zijn ingehouden .
Een beknopt resume van hetgeen ons ten deel viel deze avond na ons gezellig etentje in deze zeer elegante stad.

De kamer stinkt vreselijk naar sigarettenrook hoewel er niet roken staat aangeplakt ….. ik ben slecht ter been maar geen kamer beneden hoewel ik dat heb aangegeven…de kamer was duurder dan de prijs die door Booking werd voorgespiegeld…geen glazen op de kamer – de afstandsbediening ontbreekt dus geen tv gelukkig wel WIFI …..

WC schuin in het hok dus de deur kan niet dicht…. sluiting in een leeslampje….aan een kant geen nachtkastje… veel stof maar bed en bad linnen wel erg netjes. Vloer schoon . verwarming loei heet … dat is natuurlijk niet nodig maar nu even wel omdat de ramen wagenwijd open moeten vanwege die sigaretten stank…en morgen laat ik nog even weten of het ontbijt van 9,50 pp aan de verwachting voldoet …
Maar een ding is zeker… boeken doe ik in de toekomst weer gewoon zelf , liefst in een B&B waar ik lekker kan eten … al is het in de winter niet makkelijk om die te vinden op de route zonder al te ver van de gebaande weg te blijven.

LeukMeer reacties weergeven

Opmerking plaatsen