WORTEL / PAPRIKA SOEP

 

Snijd een Gele en een Rode Paprika in vieren , leg ze met de velkant naar boven op een bakplaat en grill ze snel totdat ze beginnen te bollen en schroeien .   Verpak ze in een plastic zak die je dichtknoopt en laat een half uur liggen waarna je het velletje gemakkelijk kunt verwijderen .

4 Wortels  ,  1 Gele en 1 Rode geroosterde ontvelde Paprika  smoren in Olie met 2 fijngehakte Sjalotten en 1 flinke teen Knoflook .

Colombo kruiden , hot Gerookt Paprika  poeder , Zout ,  Geraspte  Gember  erbij en een poos laten stoven tot dat de groenten gaar zijn en je deze  tot een puree kunt mixen , dan doe je er een pakje Kokosmelk bij en evt wat Kippenbouillon .

Warm goed door  en nog naar smaak kruiden .

Strooi er fijn geknipte Koriander over als je daarvan houdt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *