columns EEN DAG MET EEN GOUDEN RANDJE

Zo misselijk als een hond en toch een dag met een gouden randje…..rara…..
Vannacht zie ik op marktplaats Golfe de st Tropez een mooie metaalkleurige vaatwasser 45 cm breed… die moest ik net hebben want de mijne is 18 jaar en usée…. Niet duur en de knul die hem verkocht was ook nog wakker. Deal gesloten en vanochtend in alle vroegte naar st Raphael…. charmante knul.. schitterend appartement maar zijn [man] verkering had het uitgemaakt en hij een baan gevonden in Lyon…. ik heb nog weerstand moeten bieden aan vele fraaie zaken zoals oa een jacuzzi een loopband… en fonkelnieuwe wasmachine en nog veel meer… alles voor een prikkie… hij verhuist woensdag ….zelfs een crepe bak apparaat voor het restaurant…. maar ik heb geen restaurant…
De zon scheen heerlijk en we waren reeds in de buurt van van der Valk toen we allebei tegelijk KROKETJE riepen…. tja daar doet iemand met glutenallergie een doodzonde voor want er bestaan ook pillekes tegen…. Uiteraard frieten erbij en weggespoeld met een glaasje rood .
Daarna de wekelijkse gang naar Grand Frais en de post uit de bus gehaald….. TADAAAAAA 2 brieven van de Impots….. en wat denk je ??????? Over de laatste 2 jaar krijg ik de helft van de taxe d’Habitation terug … zal automatisch op mijn rekening gestort worden…. klagen helpt dus ook in Frankrijk….. maar intussen en dat is altijd 2 uur na de zonde , zit ik hier goed ziek te wezen…. want weerstand bieden tegen Hollandse Kroketten kan ik niet .